Om

Hei kjære alle sammen,

..og hjertelig velkommen til BilligKunst.no!

Ideen bak billigkunst.no kom etter å selv ha sittet og sett på mine bilder fra Ikea mv. på veggen (ja ikke et vondt ord om Ikea og bildene de selger altså, og har selv kjøpt noen av dem), MEN ja jeg kom frem til en dag at «Dette har kan jeg da gjøre bedre selv?», og slik startet min relativt nystartede fotokunstner karriere.

Jeg la ut på veien, og jeg trasket og gikk, og gikk og gikk og gikk, millioner av skritt, og mangt og meget og mye flott fikk jeg se langs mine veier jeg trasket og gikk slik.

Så ble det mange bilder, og mange flotte bilder om jeg tør å si det selv her, og som jeg nå ønsker å dele med dere, og herav kom altså spiren til min nettside her og billigkunst.no

Ja billig kunst trenger (mener nå jeg da) ikke å være dårlig kunst, og jeg har fått mange veldig positive tilbakemeldinger på min fotokunst og bilder jeg deler med andre fra mine mange turer jeg trasker og går.

Ja håper dere alle kan finne noen bilder og blinkskudd dere liker ekstra godt her i blant mine mange bilder det allerede har tatt her i min relativt nystartede fotokunstner karriere.

..men som jeg håper kan bli en lang og flott «reise» og med mange flotte turer, millioner av skritt i vår nydelige flotte natur her på vår jord, og at jeg slik med mine mange flotte bilder (håper jeg dere også vil synes) kan glede ikke bare meg selv men mange av dere også.

En dag, en time, og ett skritt om gangen, og positive tanker! 🙂

Så må dere alle ta godt vare på dere selv, og hverandre, og ha en nydelig flott sommer 2019!! 🙂

Med vennlig hilsen,

Bjørn Inge Pettersen

%d bloggere like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star